Следва

Розово съвършенство

Before&After - червилото - червено, гамата - сива, чантата - в беж

Една от новите ни любими рубрики, Before&After се завръща с нова порция модно вдъхновение и ново лице за експерименти.

Shopping преди 8 години

Една от сравнително новите ни, но ужасно любими рубрики, Before&After е този четвъртък отново тук с нова порция класическо модно вдъхновение и ново лице, избрано от нас  за този зареждащ експеримент.

С нас е Виктория, която, може би, си спомняте като едно от главните лица в коледната ни, ретро инспирирана сесия тук. Но, днес се завъртаме около нейния личен стил и нашето желание да пробваме нещо ново. На хубаво момиче всичко му стои, но все пак има разлики, в края на материала ще сте съгласни, сигурни сме!

Преди



Висока и с екзотично излъчване, Виктория е изключително подходяща за едно lady-like преобразяване. Мислим си за нещо монохромно и многопластово, без конкретна тенденция наум.

Обикаляйки неуморно магазините в търсенето на точните дрехи и аксесоари, вече имаме оформена визия в главите за това кое как трябва да изглежда. Обогатяваме колекцията си от адекватни за все още доста студеното време впечатления с класически, но и модерно звучащи елементи. А дали Вики ще се хареса в завършен вид, предстои да разберем.

След













Дрехите прехвърчат от една пробна в друга, а фотоапаратът неуморно запечатва кадър след кадър. След няколко часа забавни експерименти, и безброй изпити кафета, намираме и търсения завършек.

А именно: кожено миди, черна риза с тънка якичка и равни ботуши до коляното. Те са добре изпробвана вариация, почти сдобила се със статут на градска униформа, върху която наслагваме още малко дължини и обеми. Като в случая това се случва с помощта на: сиво, свободно падащо пончо; класическо вълнено палто и голям клъч. Както решихме и в началото, гамата остава монохромна в сиво-черните тонове, като единственият ни контраст идва от бежовия клъч от мека кожа.

Ето кои са главните герои в трансформацията ни днес:

Риза: Patrizia Pepe
Пола: Patrizia Pepe
Пончо: Gant
Палто: Patrizia Pepe
Ботуши: Gant
Клъч: Karen Millen

За да обогатим внушенията от концепцията ни (елегантна, леко строга, но много модерна визия), прибираме косата на Вики в ниско падаща опашка на тила. Фиксираме леко и добавяме малко спрей за блясък. За лицето се доверяваме на фон дьо тен за суха кожа на Vichy, който деликатно озарява, загатваме погледа с телесни сенки и черна спирала, а веждите - категорично подчертаваме. По изпъкналите части на лицето прокарваме нежно малко бронзираща пудра и завършваме бюти визията с червено червило, защото е спорно дали същестува нещо по-женствено от него.

Всички елементи можете да откриете на allinone.bg, както и в магазините на Patrizia Pepe, Karen Millen и Gant в София. Подробно адресите са тук.

Фотография: Марияна Петрова
Стайлинг: Габриела Желева и Александра Рамирез
Модел: Виктория Ivet Fashion MA
Грим и коса: Александра Рамирез

More Shopping